[wcp-carousel id="2193"]

Roladki z tortilli z szynką, białym serem i kiełkami

Roladki z tortilli z szynką, białym serem i kiełkami

Tym razem roladki typowo śniadaniowe i nie naszej twórczości. Przepis, wykonanie i foto by friend (dziękujemy!) Pełna witamin i pięknych kolorów przekąska w kilka minut 🙂 

Składniki:

* 2 placki tortilli (pszennej/wieloziarnistej)
* kiełki rzodkiewki
* 200 g białego sera
* 2 garście mix sałat
* 2 plastry szynki

Przygotowanie:

1. Placki tortilli rozkładamy na płasko i smarujemy warstwą serka. Przyprawiamy solą i pieprzem. Następnie kładziemy sałatę, kiełki i szynkę.
2. Tortillę zwijamy w rulon, ściskając i kroimy na kilkucentymetrowe kawałki. Voila 🙂



Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.